Muita juttuja

Huovutettua

Neulahuovutuksella olen tehnyt koiria ja joitain muitakin eläimiä. Osa koirista on tehty asiakkaiden omien koirien kuvista, osa vain yleisesti tietystä rodusta. Näiden pienoiskoirien säkäkorkeus on noin 10 cm.

Helmipuita

Ihastuin kerran näkemääni koristepuuhun, jonka runko oli metallilankaa ja oksilla roikkui kristalleja. Halusin kokeilla, saisinko itse aikaan jotain yhtä hienoa!

Helmipuita on kaikenvärisiä. Yksi sarja ovat vuodenaikapuut keväästä talveen: vaaleanvihreä, tummanvihreä, oranssi ja valkea. Olen myös tehnyt oikeita puita kuvaavia helmipuita, kukkivia kirsikkapuita, koivuja ja uusimpana myös kuusen.

Cernit

Cernit-massasta olen tehnyt aikojen saatossa kaikenmoisia otuksia ja figuureja. "Turpaeläimiä", hiiriä ja lohikäärmeitä, jotka tekevät erilaisia asioita.

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Australianterrieri, 2013 Dalmatialainen, 2013 Neulahuovutetut koirat: suomenpystykorva ja kerrynterrieri, 2013 Neulahuovutettu hevonen, 2013 Harmi-koirasta tehty neulahuovutettu pienoismalli, 2012 Neulahuovutettuja koiria, tehty yksilöllisesti valokuvien pohjalta Neulahuovutettuja koiria, tehty yksilöllisesti valokuvien pohjalta Neulahuovutettu lohikäärme ja pikkuruinen cernit-lohikäärme, 2005 Koivut, 2010 Kuusi, 2012 Helmipuita keraamisilla kivillä, 2011 Metsällinen helmipuita Shakkinappulahiiret Jouluisia hiiriä Golffarilohikäärme Lintuja bongaava lohikäärme Taiteileva lohikäärme Rakastunut lohikäärmepari Lohikäärmeitä juhlimassa, 2005-2011 Turvallisia maatilan eläimiä Turvallisia metsän eläimiä Miniatyyrikokoisia ihmisiä Tilaustyönä tehty formula Lotus e20, 2013